Tapiolan nuoret sinfonikot

Tapiolan nuoret sinfonikot on pääosin Espoon musiikkiopiston opiskelijoista koostuva täysimittainen sinfoniaorkesteri. Orkesteri on monen nykyisen ja tulevan ammattimuusikon ja lukuisten lahjakkaiden musiikin opiskelijoiden innostuksen ja osaamisen yhteistulos.

Kehutun yhteissoiton ja soinnin taustalla on EMO:n orkesterikoulutusjärjestelmä, jonka ansiosta sinfoniaorkesteriin siirtyessään useimmat soittajat ovat paitsi oman instrumenttinsa haasteet hallitsevia muusikoita, myös kokeneita yhteismusisoijia.

Orkesterin toimintaan kuuluu olennaisena työskentely ammattikapellimestareiden kanssa. TNS tekee yhteistyötä myös eri festivaalien, ammattiorkestereiden, säveltäjien sekä upeiden eturivin muusikoiden kanssa, joita kuullaa säännöllisesti orkesterin solistina.

Ajankohtaista tietoa orkesterilaisille löytyy TNS:n tiedotusblogista. Salasanan saat intendentiltä.
 

Haluatko mukaan Tapiolan nuoriin sinfonikoihin?

Tulevat konsertit:

Vappukonsertti "Sohvaperunoiden suosikit"

Ti 30.4.2024 klo 15 ja 17 Louhisali

 
Marjo Riihimäki, kapellimestari
Susanna Viljanmaa, thereminsolisti
Tapiolan nuoret sinfonikot
 
Kevään 2024 vappukonserttien teemana on TV-tunnarit. Konsertit ovat vuorovaikutteisia ja tietovisatyylisiä - yleisö pääsee arvuuttelemaan tunnareita ja TV-sarjoihin liittyviä kysymyksiä - tai vain nauttimaan mukaansa tempaavasta musiikista.
 
Liput tulevat myyntiin 1.4. lippu.fi