Tapiolan nuoret sinfonikot

Tapiolan nuoret sinfonikot on pääosin Espoon musiikkiopiston opiskelijoista koostuva täysimittainen sinfoniaorkesteri. Orkesteri on monen nykyisen ja tulevan ammattimuusikon ja lukuisten lahjakkaiden musiikin opiskelijoiden innostuksen ja osaamisen yhteistulos.

Kehutun yhteissoiton ja soinnin taustalla on EMO:n orkesterikoulutusjärjestelmä, jonka ansiosta sinfoniaorkesteriin siirtyessään useimmat soittajat ovat paitsi oman instrumenttinsa haasteet hallitsevia muusikoita, myös kokeneita yhteismusisoijia.

Orkesterin toimintaan kuuluu olennaisena työskentely ammattikapellimestareiden kanssa. TNS tekee yhteistyötä myös eri festivaalien, ammattiorkestereiden, säveltäjien sekä upeiden eturivin muusikoiden kanssa, joita kuullaa säännöllisesti orkesterin solistina.

Ajankohtaista tietoa orkesterilaisille löytyy TNS:n tiedotusblogista. Salasanan saat intendentiltä.
 

Haluatko mukaan Tapiolan nuoriin sinfonikoihin?

Seuraavat konsertit


Konserttitallenne EMOn YouTube-kanavalla

Tapiolan nuoret sinfonikot poikkeustilassa


Tapiolan nuorten sinfonikkojen poikkeuksellisen syksyn ohjelmistoa kuullaan tunnin mittaisessa konsertissa turvavälein. TNS:n kokoonpanojen johtajina ja liidereinä ovat Erkki Lasonpalo, Marjo Riihimäki, Kreeta-Julia Heikkilä ja Petja Kainulainen. 

Konsertti tallennettiin ilman yleisöä ja se on nähtävissä Espoon musiikkiopiston YouTube-kanavalla toistaiseksi.

Ohjelmassa mm. Gounod, Gabrieli, Merikanto, Grieg, Shchedrin.