Tapiolan nuoret sinfonikot

Tapiolan nuoret sinfonikot on pääosin Espoon musiikkiopiston opiskelijoista koostuva täysimittainen sinfoniaorkesteri. Orkesteri on monen nykyisen ja tulevan ammattimuusikon ja lukuisten lahjakkaiden musiikin opiskelijoiden innostuksen ja osaamisen yhteistulos.

Kehutun yhteissoiton ja soinnin taustalla on EMO:n orkesterikoulutusjärjestelmä, jonka ansiosta sinfoniaorkesteriin siirtyessään useimmat soittajat ovat paitsi oman instrumenttinsa haasteet hallitsevia muusikoita, myös kokeneita yhteismusisoijia.

Orkesterin toimintaan kuuluu olennaisena työskentely ammattikapellimestareiden kanssa. TNS tekee yhteistyötä myös eri festivaalien, ammattiorkestereiden, säveltäjien sekä upeiden eturivin muusikoiden kanssa, joita kuullaa säännöllisesti orkesterin solistina.

Ajankohtaista tietoa orkesterilaisille löytyy TNS:n tiedotusblogista. Salasanan saat intendentiltä.
 

Haluatko mukaan Tapiolan nuoriin sinfonikoihin?

Tulevat konsertit:


Kabareevappu

30.4.2022 klo 14 ja 16 Louhisali

Tapiolan nuorten sinfonikoiden perinteiset vappukonsertit vievät tänä vuonna kuulijat kabareetunnelmaan. Konserteissa kuullaan mm. musikaalisävelmiä, tangoja ja osia Shostakovichin sarjasta varieteeorkesterille. Konsertin kapellimestarina on Kaapo Ijas ja laulusolistina Anna Victoria Eriksson. Liput myynnissä täällä 1.4.2022 alkaen.